Specialist in gerolvormde profielen in diverse diktes en breedtes. Standaard of geheel op maat.
Betrouwbare leverancier van metalen profielen voor vele sectoren.
Popken Metaal: vakmanschap, kennis en innovatie onder één dak.
Uw partner voor metalen profielen op maat, in flexibele seriegroottes en met korte doorlooptijden.

Onze diensten

Bij Popken Metaal verkopen we niet alleen een product, maar streven we ernaar om elke dag weer dat beetje extra te leveren. Of het nu gaat om het produceren van metalen profielen op maat, het zorgvuldig afstemmen van onze processen op die van u of het ontzorgen op het gebied van logistiek. Bij Popken Metaal werkt een ervaren team vanuit onze fabriek in Assen met veel passie aan het leveren van oplossingen op maat voor klanten uit allerlei sectoren in heel Europa.

Maatwerk

Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke wensen. Als het gaat om producten die zij inkopen, maar ook als het gaat om de manier van samenwerken. Reden genoeg om te kiezen voor een ervaren partner die met u meedenkt en in staat is om maatwerk te leveren. Popken Metaal ontwikkelt metalen profielen, die technisch, economisch én functioneel aan al uw wensen en eisen voldoen. Dit kunnen wij snel en tegen scherpe tarieven realiseren, dankzij onze slimme inrichting van productie en logistiek en de juiste mix van arbeid, machines en ICT. Wat uw wensen ook zijn, door nauw samen te werken en zoveel mogelijk kennis te delen streven wij elke dag weer naar het realiseren van slimme innovaties als het gaat om processen, producten en toepassingen.

Voorraadbeheer

Een gegarandeerde voorraad, een snellere reactietijd én een vermindering van het aantal spoedbestellingen en leveringen. Een greep uit de voordelen die u geniet wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheid om uw voorraadbeheer door Popken Metaal te laten verzorgen. Indien gewenst houden wij de voorraden van materialen en profielen voor u op peil. In overleg wordt bepaald wanneer uw voorraad moet worden aangevuld en is het mogelijk om duidelijke afspraken te maken over minimale en maximale voorraadniveaus. Hierbij streven wij altijd naar een intensieve en langdurige samenwerking, met als resultaat een hoog serviceniveau op maat en een efficiënte werkwijze. Dit draagt bij aan een snel en soepel verloop van elk proces.

Logistiek 

Van grote tot kleine bestellingen; elk vraagstuk krijgt bij Popken Metaal dezelfde aandacht. Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van logistieke processen komt daarbij goed van pas. Popken Metaal verpakt elke bestelling op de meest efficiënte wijze en houdt daarbij altijd rekening met uw wensen. U kunt het transport van uw product uiteraard zelf regelen, maar u kunt dit ook uit handen geven aan een betrouwbare partner met kennis van zaken. Popken Metaal zorgt te allen tijde voor een nauwkeurige en professionele aflevering van uw bestelling.

Meer weten over onze diensten? Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.