Specialist in gerolvormde profielen in diverse diktes en breedtes. Standaard of geheel op maat.
Uw partner voor metalen profielen op maat, in flexibele seriegroottes en met korte doorlooptijden.
Betrouwbare leverancier van metalen profielen voor vele sectoren.
Popken Metaal: vakmanschap, kennis en innovatie onder één dak.

Onze visie

Voor klanten wil Popken Metaal dé expert zijn voor de productie van metalen profielen tot en met 1.5 mm dikte en met een dienstenpakket zoals maatwerk, voorraadbeheer en logistiek. Popken bereikt dit met oog voor onze omgeving en onze medewerkers.

Onze bijdrage in de circulaire economie

Het duurzaam ondernemen begint bij het ontwerp. Popken Metaal ontwerpt al haar producten met de beste mogelijke kwaliteit voor een lange levensduur. De producten en het materiaal kunnen worden hergebruikt en zo behouden de grondstoffen hun waarde. Het productieproces is grondstoffen besparend doordat er order gestuurd wordt geproduceerd en vindt zoveel mogelijk plaats met duurzame energie. De afvalstromen zoals afgekeurde metaal profielen en het hout van verpakkingsmateriaal worden door ons gerecycled. 

Onze missie

Vakmanschap, maatwerk en persoonlijke service vormen al 90 jaar de belangrijkste waarden van ons familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1927 is Popken Metaal uitgegroeid tot een betrouwbare en flexibele partner voor bedrijven in allerlei sectoren. Hierbij streven wij naar langdurige samenwerkingen met onze klanten en medewerkers, waarbij het leveren van hoogwaardige metalen profielen en persoonlijke aandacht belangrijke pijlers zijn.