Specialist in gerolvormde profielen in diverse diktes en breedtes. Standaard of geheel op maat.
Betrouwbare leverancier van metalen profielen voor vele sectoren.
Popken Metaal: vakmanschap, kennis en innovatie onder één dak.

U profielen

Een veelgevraagd profiel en niet zonder reden. Het U profiel kent namelijk vele toepassingen, onder andere in de agrarische- of bouwsector. Popken Metaal heeft jarenlange ervaring in het rolvormen van U profielen. Wij leveren U profielen in diverse diktes, van 0,4 tot en met 1,5 mm staal, met een maximale hoogte van 65 mm en met een minimale breedte van 8 mm en een maximale breedte van 250 mm.

Lees hieronder meer over onze U profielen of neem direct contact op voor een advies op maat.

Technische specificaties

Wij leveren U profielen in diverse diktes, van 0,4 tot en met 1,5 mm staal, met een maximale hoogte van 65 mm en met een minimale breedte van 8 mm en een maximale breedte van 250 mm.

Materiaal dikte

0.4 mm - 1.5 mm

Materiaal soorten

Popken Metaal verwerkt bandmateriaal in diktes van 0.4 mm – 1.5 mm

  • Sendzimir verzinkt
  • Magnelis (zink, magnesium, aluminium)
  • Aluminium
  • Aluzinc
  • Gealuminiseerd
  • Elektrolytisch verzinkt
  • Voorgelakt

Markten en toepassingen

Vanuit onze fabriek in Assen werkt een gepassioneerd en ervaren team dagelijks aan het leveren van oplossingen op maat voor klanten uit allerlei sectoren in heel Europa. Popken Metaal produceert metalen profielen voor uiteenlopende branches. Zo vormen wij al sinds 1927 een betrouwbare partner voor bedrijven in de afbouw- en bouwsector, agrarische sector, industrie, scheepvaart en meubelindustrie. Ook architecten, ontwerpers, engineers, tekenaars en constructeurs weten de weg naar Popken Metaal te vinden.

Downloads

U profielen voorbeelden

Product in beeld